Missade du att beställa klubbkläder?

För er som missade att beställa klubbkläder här senast finns det nu en ny chans!

Då flera medlemmar hörde av sig att de tyckte det var svårt att beställa utan att först ha provat storlekarna, så har vi valt att förlänga öppettiden för webbshoppen till Måndag 4 december vid midnatt.

Leverantören har nu också skickat en uppsättnings storleksprover så man inte behöver tveka på storlekarna 😀   Det som skiljer den här beställningsomgången från tidigare är att man nu utöver cykel och löparkläder även kan beställs skidkläder!

Storleksproverna är utlagda på bordet inne i sekretariatet i klubbstugan och fritt fram för alla att prova.  Klubbstugan kommer vara upplåst under lördag förmiddag från 9:30 då Grönt kort pågår.

Priser och detaljerade funktioner för varje plagg finns inne i webbshoppen. Alla kläder finns i olika prisklasser.  Har du några som helst funderingar kring kläderna eller saknar nyckel och vill prova vid en annan tid är du välkommen att höra av dig till dragsektorn  på drag@karlskogabhk.se

Webbshoppen hittar du  här på www.original.se . Användarnamnet är Karlskoga BHK

Här nedan kan ni se designen för de olika typerna av kläder 😀

Bilden här ovan visar designen för Skidkläder (Swix)

 

Bilden ovan här visar designen för cykelkläder (Kalas)

 

Bilden ovan här visar designen för cykelkläder (Kalas)

 

Bilden ovan här visar designen för träningskläder/löparkläder (Kalas)