Ska vi återuppta LagDM tävlingarna?

Tävlingssektorn i distriktet har gått ut med nedan öppna brev.  Visst vore det väl ett roligt förslag 😀 ??  Har ni några ideer eller samstämmer skicka gärna ett mail till tavling@karlskogabhk.se eller kommentera på inlägget vi även lagt på facebook.

”Hej alla klubbar i Värmland- Dals distrikt!

Marika från distriktets tävlingssektor här, Det är nu länge sedan det genomfördes ett lag-DM i distriktet och jag har frågat mig hur det kommer sig att intresset för detta ”dog ut”?. Jag har ställt frågan här och där under några år och responsen jag fått av de flesta är hur trevlig det var på den tiden när vi anordnade denna tävlingsform och att detta kan bidra till en bättre gemensakp och sammanhållning inom vårt distrikt.

Vid senaste mötet med distriktstyrelsen lyftes frågan om vi skulle kunna återuppta detta arrangemang och som tävlingsektor har vi uppdraget att ”rodda” detta.
Vi diskuterade bland annat möjligheten att flera grenar skulle kunna ha lag-DM vid samma tillfälle (bruks, lydnad, agility, rally) men först och främst måste vi veta vad distriktets klubbar tycker om detta. Jag är säker på att ni är många som har kloka och bra ideér och vi tar varmt emot era synpunkter.
Vi vore tacksamma om vi alla kan hjälps åt att sprida denna information till de som kan tänkas vilja vara med på detta arrangemang.

Nästa möte är den 15 januari och innan dess vill jag gärna ha era åsikter.
Fint om ni kan lägga ut detta på er Facebook sida, då når vi säkert ut till fler, ni får gärna tagga mig (Marika Bornstedt) i inäggen så ska jag göra mitt bästa för att sammanställa de svar som inkommer.
Om vilket jag hoppas, distriktets klubbar nappar på detta får vi sätta ihop en form av arbetsgrupp för planering och genomförande, vore väl ett bra sätt att fira att vi fyller 100 år eller hur?
Vill slutligen passa på att önska ER ALLA två och fyrbenta vänner en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ! Var rädda om varandra

Marika Bornstedt/ Tävlingssektorn Värmland-Dals distrikt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *