Anmälan ÖPPEN draghundsläger Igor Tracz

Nu är det möjligt att anmäla sig till draghundslägret med Igor Tracz  för er som är medlemmar i Karlskoga Brukshundklubb! För er övriga blir det möjlig att anmäla från den 12 februari i nedan formulär.   Mer info om lägret finns att läsa på länken >> Draghundsläger Igor Tracz

ANMÄLAN
1.  Betala in 3 600kr på Plusgiro 74 81 38 – 5 och märk betalningen med IGORTRACZ + Ditt namn.
2.  Fyll i nedan formulär, bifoga kvitto på betalningen

OBS att anmälan endast är giltig om anmälan och betalning görs samtidigt.  Anmälan är bindande vilket innebär att om du inte kan gå av någon orsak behöver du sälja din plats vidare.  Återbetalnings görs endast mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Enligt lag har du dock alltid 14 dagars ångerrätt vid distansavtal och ångrar du din anmälan inom denna period så återbetalas hela beloppet och din plats går vidare. Kontakta oss då på drag@karlskogabhk.se

Fullständigt namn

Personnummer(ÅÅÅÅMMDD-XXXX)

Gatuadress

Postnummer

Ort

Telefonnummer

Epost

Jag vill låna hund
JaNej, har med egen

Bifoga Kvitto

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *