Årsmöte

Dags för årsmöte!
Ytterligare ett år har gått och nu är det dags att tillsammans vara med och forma hur klubben ska se ut under 2019.
Årsmötet är till för alla medlemmar, och det är också din chans att påverka och bidra med dina idéer för hur klubben ska utvecklas. Under årsmötet samlas vi för att gå igenom vad som varit och vad som planeras för kommande år. Vi väljer vår styrelse och får en möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra, och att tacka varandra för det engagemang var och en lagt ner i klubben.
Våra trogna och duktiga ekipage ska uppmärksammas – och så fikar vi ihop. Klubben bjuder på smörgåstårta, och ingen föranmälan behövs, men för att vara säker på att tårtan räcker till alla så får du gärna meddela om du planerar att komma.
Det kan du göra via mejl till info@karlskogabhk.se eller genom meddelande till klubbens facebook-sida. Alla medlemmar som har tid och lust hälsas hjärtligt välkomna till vårt årsmöte den 17 februari 2019 klockan 15.00. MVH Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *