Välbesökt årsmöte

På ett välbesökt årsmöte delades priser ut till de bästa ekipagen i alla discipliner. Prisutdelare var förre ordföranden i klubben och hedersordföranden i distriktet Lennarth Sanfridsson. Priser till ”Årets hund” gick till Andreas Nilsson med Myra, Anne-Lie Gustavsson med Ella och Chatarina Franzén med Dimma. En utförligare redovisning med alla pristagare kommer senare.

Till ny ordförande valdes Anders Jonsson, sekreterare Anna Hultkrantz och kassör Jan Hockart. Till ledamöter valdes Anne-Lie Gustavsson och Stina Ericsson samt till suppleanter Amanda Goodison och Margareta Svensson.

Övriga funktionärer och befattningar kommer att redovisas senare.
Mötet präglades av god stämning och optimism inför det nya verksamhetsåret. Mötet avslutades med smörgåstårta och mingel.

Vi önskar den nya styrelsen lycka till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *