Poängtävlingar

Vad är tävlingarna om årets hund?
Varje år tävlar vi medlemmar i Karlskoga Brukshundsklubb om den prestigefyllda äran att bli årets bästa brukshund, lydnadshund, agilityhund med flera!  Det innebär att man deltar på vanliga officiella tävlingar och sedan rapporterar in resultaten till oss i styrelsen.
Resultaten ges sedan poäng enligt förutbestämda beräkningsregler och vid årets slut koras de hundar som har högst poäng. Vi korar Årets bästa hund inom grenarna Bruks, Lydnad, Drag, Agility och Rallylydnad!
Därtill har vi ytterligare en annan lista som är tävlan om att bli Årets hund.  Denna tävling skiljer sig från de övriga med att man ska visa på mångsidighet och därmed tävla i flera olika grenar. Den aktuella ställningen i tävlingarna uppdateras löpande under året för att man ska kunna se hur man ligger till.
Varje år på årsmötet delas pris ut till de som placerar sig 1, 2 och 3!
Så här gör du för att delta i Poängtävlingarna! För att vara med och kämpa på listorna är det bara att anmäla  dina resultat till oss här. Resultaten kommer då manuellt hanteras och sedan kontinuerligt uppdateras på listorna. OBS Resultaten ska skickas in senast 14 dagar efter tävlingen.