Tisdagsträningar

På tisdagar är det kursfri kväll för då har vi allmän träningskväll för alla medlemmar.  Alla är välkomna att komma ut för egenträning, ta en fika, socialträna eller bara kolla läget lite. Spelar ingen roll vilken nivå ni är på , vilken ras/rasblandning ni har. ALLA är välkomna ut 😀

Under perioden 8 augusti – 24 oktober kommer det finnas en Tisdagsvärd i gul reflexväst på plats, mellan 18:30-20:00.  Har ni frågor, funderingar eller behöver hjälp i träningen så är det den här personen ni vänder er till. De är inte instruktörer men behöver ni hjälp med att kanske hålla hund för en inkallning, göra en budföring eller liknande så kan de hjälpa till.  De finns där för dig!

OBS SKOTTRÄNING kan förekomma mellan 18:30-19:00 så är din hund berörd eller du ärstartpistol1 osäker på hur de reagerar när det skjuts så kan ni då välja att hålla er vid parkeringen eller komma ut senare. En skylt med skott pågår ställs ut uppe vid parkeringen när det skjuts.

Vill du träna med skott tala med tisdagsvärden vid ankomsten 18:30 så samordnar tisdagsvärden skotträningen, detta under tiden 18:30-20:00.